Sitruunan tiimi

Varaa aikasi Tiinalle

Tiina on ollut alalla jo lähes 20 vuotta ja häntä sykähdyttää eniten pitkät hiukset sekä suuret muodonmuutokset, jotka voi toteuttaa esim. monivärein ja/tai käyttämällä erikoistekniikoita, kuten hentoja babylightsraitoja tai balayage/ombre/root shadow-tekniikkaa. Perusvärjäykset ja -vaalennukset ja asiakkaan tyylin mukaiset veitsileikkaukset inspiroivat myös Tiinaa.

Varaa aikasi Eva-Lisettelle

Eva-Lisette tykkää leikitellä väreillä ja käyttää myös leikkauksissa eri tekniikoita -luovuudella vain taivas rajana! Kampaajana Eva-Lisette on toiminut 4 vuotta ja hän on erikoistunut hiuspohjan hyvinvointiin ja haluaa auttaa asiakkaitaan erityyppisissä hiuspohjan haasteissa. Lemppareina ja vahvuutena myös Eva-Lisettellä on monivärit , erityyppiset raidoitukset sekä parturityöt.

Varaa aikasi Tanialle

Tania on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2006 ja kouluttautunut monipuolisesti kauneuden eri osa-alueilla. Erityisesti Tania rakastaa dekoratiivisia töitä, kuten kestopigmentointeja, ripsipidennyksiä ja meikkauksia. - Kasvot ovat olemuksesi näkyvin osa, pidä siitä aina hyvää huolta -